Tuesday, June 26, 2007

H ελληνική μπλογκόσφαιρα σε "πτήση" και έξω από τα δικά μας...

Ο Guillaume du Guardier έκανε τις εντυπώσεις του video. Η εκδήλωση του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει ο ίδιος Έλληνες bloggers και να ζητήσει την άποψή τους. Αν εξαιρέσετε εμένα, που μπορεί να ζήτησε την συμβολή μου επειδή είχα την πρωτοβουλία της φιλοξενίας του, οι συνεντεύξεις που πήρε δίνουν μια άλλη οπτική γωνία.

Σημαντικό, επίσης, ότι δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με το θέμα, οπότε βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει το video και να σχολιάσει ο Νίκος Αναγνώστου.

O Guillaume έκανε επαφές, κάποιοι συνέλληνες και συνιστολόγοι δείχνουν ενδιαφέρον για το blog του... Είμαι λίγο πιο old economy τύπος, πάνε πολλά χρόνια απ' όταν πήρα το πτυχίο του Πολυτεχνείου... Μου ήταν πιο φυσικό να καλέσω τον Guillaume να έλθει να κάνει κάποια στιγμή διακοπές στην Ελλάδα -του άρεσε... Με κάλεσε και εκείνος στο Παρίσι...

Ωραία τα παράπλευρα οφέλη του blogging.

2 comments:

sotomi said...

Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση. Απολαυστικός ο Μίμης Ανδρουλάκης, όπως πάντα. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι το δικό σας παράδειγμα. Keep blogging!

Yannis Larios said...

Στάθη, δεν υπάρχει "old economy" και new economy. Υπάρχει εξέλιξη βεβαίως, νέοι κλάδοι κλπ. αλλά τα economics είναι πάντα τα ίδια γνωστά και θεμελιώδη economics!

Όσοι το 2000 πίστεψαν ότι υπάρχει όντως κάποιο "new economy" που δίνει σημασία μόνο στον κύκλο εργασιών (και όχι στο bottom line), "έσκασαν" από λύπη μαζί με τη φούσκα.... Άρα καλώς είσαι "old economy"!

Χαιρετισμούς