Tuesday, June 19, 2007

Ο Κ. Λαλιώτης ελέγχει το Internet και το YouTube!


Θα το ακούσατε και εσείς από ρεπορτάζ που μεταφέρουν πληροφορίες από το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας: η αποκάλυψη του βίντεο της Ομόνοιας έγινε, λέει, με σχέδιο του Κ. Λαλιώτη! Το σενάριο αυτό είναι ένα "προϊόν" αντάξιο της ροπής προς τις θεωρίες συνωμοσίας που "βασιλεύουν" στη χώρα. Ωστόσο, δείχνει ότι άνθρωποι με εξουσία δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι η Διαδικτυακή Επικοινωνία, με όλα τα στραβά της, δεν μπορεί να ελεγχθεί από τον κ. Λαλιώτη και καμμία άλλη "διαβολική" δύναμη.

Είναι βέβαιο ότι παρόμοιες αντιλήψεις υπάρχουν και σε άλλους κομματικούς μηχανισμούς... Ακόμα και πολύ ισχυρές επιχειρήσεις δεν έχουν αντιληφθεί ότι η διακίνηση πληροφορίας στο Internet και η έκφραση απόψεων, δεν μπορεί επουδενί να ελεγχθεί, όπως συνέβαινε με τα παραδοσιακά "κανάλια" ενημέρωσης...

7 comments:

Anonymous said...

Me τέτοιες ανοησίες που λένε τα δύο μεγάλα κόμματα για τα blogs, στο τέλος θα γίνουμε το ρεζίλι της Ευρώπης.

K-Top said...

Πιστεύω ότι ο Λαλιώτης είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τους Αλουμινάτους, τις κοσμοσφαίρες, τα υπερόπλα τεριρεμ και την επανέλευση των Ελ-λήνων από τα άστρα.

Αν το ζητήσουν από την κυβέρνηση μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία.

kelly alamanou said...

Ε ναι και που είσαι ακόμη,ο μέσος όρος IQ είναι λίγο πεσμένος η μου φαίνεται; Για τα κυβερνητικά στελέχη;
Αμ οι άλλοι που περιμένουν να τους σώσει το πάλαι ποτέ "θείον βρέφος";
Ημαρτον Κύριε....
καλησπέρες.

Anonymous said...

Συμφωνώ 100%. Έλα όμως που αυτές οι κινδυνολογίες περνάνε. Και είναι εντυπωσιακό όταν βλέπω ότι και σοβαροί άνθρωποι ενστερνίζονται τέτοιες απόψεις. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα.

Anonymous said...

Εδώ γελάμε!
Πότε κυκλοφόρησε αυτό?

Στάθης Χαϊκάλης said...

@ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ
χΘΕς ΤΟ πρωί το μετέδιδαν δημοσιογράφοι, που ισχυρίζονταν ότι το άκουσαν σε κομματικά γραφεία. Είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν τέτοια προσβάσεις.

Anonymous said...

Μάλλον οι ίδιοι το έστησαν,το διάβασα μετά σε κάποια εφημερίδα ον λάιν