Monday, April 09, 2012

Πολιτικοί, Social Networks, συνήθως ένα αταίριαστο ζευγάρι

Είναι θεμιτή η φιλοδοξία πολιτικών και κομμάτων να εμφανίσουν σε αυτές τις εκλογές, δραστηριότητες στα Κοινωνικά Δίκτυα... Είτε λογω της κρίσης, είτε εξαιτίας της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, αρκετές προσπάθειες θα ειναι αμήχανες έως και ελλειπώς σχεδιασμένες. Το γιατι το αναλύει μια ανάρτησή μου στη Lifo:


O Βασίλης Καρράς στο Bios
Στις επόμενες εβδομάδες θα γεμίσουν τα κοινωνικά δίκτυα με δραστηριότητα πολιτικών και κομμάτων. Σημειώνω προκαταβολικά ότι στην Ελλάδα της τελευταίας στιγμής αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκην αρνητικό.. [διαβάστε τη συνέχεια]

1 comment:

ο δείμος του πολίτη said...

Κι όμως -χρόνια στην πολιτική επικοινωνία- γνωρίζω πολύ καλά (κι εσύ καλύτερα πιθανώς) ότι καμία σχέση εμπιστοσύνης στο διαδίκτυο δε χτίζεται την τελευταία στιγμή. Το διαδίκτυο επειδή είναι διαδραστικό πρέπει να λειτουργέι συμπληρωματικά σε άλλα μέσα (αλλά ουσιαστικά για έναν υποψήφιο σε πρωτεύοντα ρόλο) κι αυτό ακόμα δεν το κατάλαβαν. Όπως δεν αντιλαμβάνονται και ότι πρέπει να έχουν ανοιχτά τα σχόλια και τακτικές ανακοινώσεις, θέσεις και κρίσεις (συν αυτές που δημοσίως θα δέχονται).