Tuesday, January 16, 2007

Καλώς ήλθατε στο blog μου!


Διευθύνων σύμβουλος της Knowledge Systems A.E. σήμερα, αλλά και πρόεδρος της Communication EFFECT, υπηρετούσα επί 30 έτη τη δημοσιογραφία, αν και Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός (ΕΜΠ) σε σπουδές. Από το 1979 μέχρι το 2001 θήτευσα στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και στο περιοδικό ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, αρμόδιος για θέματα Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΚΠΣ), Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Management. Τα «κουσούρια» όμως δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Η ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία οδήγησαν λοιπόν σε αυτό το blog, που φιλοδοξεί να γίνει βήμα τακτικού διαλόγου.

12 comments:

Anonymous said...

Kalh arxh kai kalh epityxia Stathi. Tha eimai taktikos anagnwsths.

Anonymous said...

Στάθη εύγε! Καλή επιτυχία και σ' αυτό!
Ντίνος Ρόβλιας

Anonymous said...

Εξαιρετική ιδέα! Καλή επιτυχία!
Δέσποινα Σταματάκη

Anonymous said...

Στάθη μπράβο! Ανταποκρίνεσαι πολύ γρήγορα στα κελεύσματα των καιρών! Είμαι σίγουρος ότι και αυτή η προσπάθειά σου θα στεφθεί με επιτυχία! Καλή αρχή και για σένα, αλλά ...και για εμάς!
Κώστας Παγανός

Anonymous said...

Kali Dinami kai Kali Epityxia!

Anonymous said...

"Συντροφε" Σταθη....

τα συγχαρητηρια μου και τις ευχες μου για επιτυχη και αποτελεσματικη ενημερωση σ ενα χωρο που εσυ γνωριζεις και διακονεις επαγγελματικα και τεχνοκρατικα με επιτυχια τοσα χρονια.Ευχομαι να γινει χωρος επικοινωνιας και πραγματικης ενημερωσης για ολους εκεινους που θα αποτελεσουν τους αναγνωστες της ιστοσελιδας σου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

Anonymous said...

Στάθη, συγχαρητήρια! Είναι αξιέπαινη η πρωτοποριακή σου ιδέα για ανάδειξη και ενεργοποίηση της «θετικής σκέψης» στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα,. Κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Γ. Κουτίνας

Anonymous said...

Μπορεί να μη συμφωνώ με αρκετές από τις απόψεις σου, όπως ήδη γνωρίζεις, αλλά σίγουρα το blog σου θα αποτελεί όαση στην ελληνική χαζο-μπλογκόσφαιρα, που μέχρι τώρα ελάχιστα σκεπτόμενα blogs έχει να επιδείξει και περιορίζεται σε προσωπικές εξομολογήσεις γυμνασιακού επιπέδου. Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά ότι η επικοινωνία είναι στο αίμα σου. Καλή επιτυχία!

Yannis Larios said...

Στάθη,

Καλώς ήλθες στη bloggo-σφαιρα....
Ευκαιρία για τακτικότερη, και όπως πάντα ουσιαστική επικοινωνία.
Χαιρετισμούς

Anonymous said...

Καλη επιτυχια και απο την επαρχια.
Γιωργος Μιχαλοπουλος

Anonymous said...

Διάβαζα πριν λίγες μέρες τα διάφορα άρθρα που έχεις στο blog σου και ομολογώ, ότι μου άρεσαν πολύ. Κυρίως γιατί, εκεί, η γλώσσα ξεφεύγει από την πεπατημένη ενός εντύπου.

Ιδιαίτερα στάθηκα στο άρθρο σου για «...οξυγόνο έξω από την Ελλάδα...».

Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ εκπροσωπώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χώρα, σε ένα πολύ προκλητικό έργο.

Anonymous said...

Διαφωνώ με πολλά από αυτά που γράφεις, αλλά -δεν μπορώ να μην το πω-, είναι από τα καλύτερα 'κομμάτια' στην blog-σφαιρα!