Tuesday, January 29, 2008

Δελτία των 8 vs. «Τέντ Κέννεντυ στηρίζει Ομπάμα»…


Την ώρα που τα ελληνικά δελτία των 8 μ.μ. είχαν το περιεχόμενο που λίγο-πολύ όλοι είδατε, τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα έδειχναν την εκδήλωση υποστήριξης του Τεντ Κέννεντυ στον Ομπάμα. Απορροφήθηκα, όχι μόνο γιατί το θέαμα ήταν πολύ καλύτερο.

Κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη κίνηση των Κέννεντυ είναι πιο σημαντική για ό,τι μας αφορά, από οτιδήποτε θεωρείται ως «είδηση» στα καθ’ ημάς. Αυτό ισχύει ακόμα και αν πίσω από την στήριξη του Έντουαρντ υπάρχει κάποιο deal, ακόμα και αν ο Ομπάμα δεν εκλεγεί.

Iστορική στιγμή… Ακόμα και ο Τεντ Κέννεντυ εκπροσωπεί κύκλους του αμερικάνικου συστήματος εξουσίας, που θεωρούν ότι η επιλογή της Χίλαρυ Κλίντον έχει ρίσκο και ότι ο πολύ συμπαθής ΜακΚαίην είναι ηλικιωμένος και καταβεβλημένος. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική, ανεξαρτήτως του ποιος θα μπει τελικά στο Λευκό Οίκο στις αρχές του 2009.

2 comments:

Anonymous said...

Πήγα τη Δευτέρα να ακούσω τον Bill Gates στο Μέγαρο και αντ' αυτού είδα ότι η εκδήλωση ξεκινούσε με λόγο του Νίκου Χατζηνικολάου, που μας είπε μια ιστορία για την έναρξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας το περασμένο καλοκαίρι. μετά έπρεπε να ακούσω άλλους 4 ιθαγενείς επί μια ώρα να μιλούν για 'καινοτομία στην Ελλάδα'. ¨ολα αυτά χωρίς να μας έχουν ενημερώσει στην πρόσκληση... Μετά από όλα αυτά ακολούθησε ο Bill Gates.

Anonymous said...

Δεν πιάνουν τίποτε αυτοί, μπροστά στον Κουκομήτσο.