Wednesday, August 27, 2008

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως κάνει ό,τι κάνουν όλοι...

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, μαζί με όλο το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν 1,8 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας για την ανακούφιση πυροπλήκτων, για την ανέγερση νέου δημαρχιακού μεγάρου.

Πρώτον, ο δήμαρχος πρώτα ευλογάει τα γένια του. Δεύτερον, το ποσόν είναι μάλλον πολύ μεγάλο... Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το εξής: εκατοντάδες φορείς του δημόσιου τομέα τα τελευταία 6-7 χρόνια, έχουν βρει ως εύκολη λύση για την αύξηση της απορροφητικότητας του ΚΠΣ, να μετακομίζουν σε πολυτελή γραφεία.

Κονδύλια που προορίζονται για αναπτυξιακές επενδύσεις, χρησιμοποιούνται για την ανέγερση άνετων και πολλές φορές υπερβολικών γραφείων, όπου στεγάζονται υπηρεσίες, οι οποίες -σε αρκετές περιπτώσεις- είναι αμφίβολο αν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Αν ψάξουμε τη θετική πλευρά του θέματος, τότε αυτή είναι η ενίσχυση της χειμαζόμενης οικοδομικής δραστηριότητας και η σύναψη εργολαβικών συμβολαίων, ό,τι και να σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον δεν μένουν τα λεφτά στην τράπεζα, όπως τα κονδύλια που είχαν συγκεντρωθεί πριν ένα χρόνο για την υποστήριξη των πυρόπληκτων της Ηλείας...

2 comments:

marayia said...

Oλα τα ειχε η Μαριωρη ο ..φερετζες ητς ελειπε!!

marayia said...

Τι ωραιο Δημοτικο Συμβουλιο.. Για το καλο του τοπου τους ντε!Οταν το ακουσα εκτος οτι θαθελα να μπορουσα να τους φτυσω (οχι για να μην τους ματιασω), σκεφτηκα μα καλα ο Σανιδας η καποιος τελος παντων γιατι δεν επεμβαινει? Δεν εφτασε το θεμα στα αυτια τους? Εχει βουηξει ο τοπος! Οι Αυστραλιανη Κυβερνηση διαμαρτυρηκε επισημα! και οι ντοποιι? Αυτοι δεν εχουν φωνη Δεν διεκδικουν τιποτα? Ωρες ωρες απορει κανεις! Μπας και ειναι αξιοι ης μοιρας τους?