Wednesday, December 17, 2008

O Economist για το site του Πρωθυπουργού

Αδικεί τον Πρωθυπουργό και την Ελλάδα, αυτό που γράφει ο Economist για το site του κ. Κ. Καραμανλή (δείτε στο δεξί άνω μέρος του άρθρου για να καταλάβετε…).

Ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, οι 3-4 φορείς του δημοσίου τομέα που ασχολούνται με πληροφορική ή επικοινωνία, διαθέτουν εξαιρετικούς τεχνοκράτες, που μπορούν να αφαιρέσουν τις ευκαιρίες που ζητούν για «καρφιά» οι φλεγματικοί Άγγλοι…

6 comments:

dzach said...

Είναι σίγουρα σωστό το λινκ;
Δεν βλέπω κάτι που να έχει σχέση με το site του Κ.Καραμανλή στο άρθρο...

dzach said...
This comment has been removed by the author.
Στάθης Χαϊκάλης said...

στη δεξιά πλευρά , στο κάτω μέρος του link με τη σελίδα του Economist. Εκεί που λέει 'Websites', είναι ξεκάθαρη η 'μπηχτή'.

dzach said...

Το είδα τώρα. Έχει πραγματικά ελάχιστα πράγματα στα αγγλικά. Θα μπορούσαν πολύ καλύτερα, και δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν προσέχουν τα επικοινωνιακά θέματα.

ο δείμος του πολίτη said...

Δηλαδή νομίζεις ότι έχει τα πάντα στα ελληνικά; Κανονικά ένα τέτοιο site έπρεπε να έχει όλες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, οπουδήποτε κι αν τις έκανε. Άσε που δεν ξέρω αν το site έχει τη θέση του Πρωθυπουργού για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις -που αποτελούν και το θέμα του άρθρου.

dzach said...

Όχι, το σχόλιό μου αφορά στην παρατήρηση του Economist στην οποία αναφέρεται ο Στάθης.

Πάντως μια επίσκεψη στο ελληνικό τμήμα της ιστοσελίδας του πρωθυπουργού παρουσιάζει και σημειολογικό ενδιαφέρον για όποιον δίνει σημασία σε αυτά τα θέματα.