Φίλη έχει πρόβλημα με το γιο της, που είναι φοιτητής και του έχει αγοράσει ένα καμπριολέ σπορ αυτοκίνητο των 30.000 ευρώ. Ο γιος της έχει ενοχληθεί, γιατί πηγαίνει το βράδυ στα μπαρ, αλλά οι παρκαδόροι τον στέλνουν να το παρκάρει μόνος του, ενώ περιποιούνται το γιο δημόσιου υπαλλήλου που, όμως, διαθέτει Mercedes.
Όταν, όπως υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, η παραοικονομία και το "μαύρο" χρήμα αποτελούν το 40% της ελληνικής οικονομίας, τότε τι σχεδιασμό να κάνει μια κυβέρνηση, αν δεν περιορίσει αυτό το φαινόμενο;...
Το σημείωμα αυτό ειναι το Νο.1 που κατατίθεται στο πλαίσιο της διαβούλευσης που κάνει το Υπουργείο Οικονομίας για το νέο φορολογικό νόμο.
*photo via flickr*
4 comments:
Καλά αφού η φίλη έχει πλήρη γνώση για την επαγγελματική δραστηριότητα του μπαμπά του φίλου του γιου της, γιατί δεν το ρωτά πώς απέκτησε το όχημα;
Η σχετική παράγραφος όχι απλά απέχει από την πραγματικότητα (γιατι δεν ξέρω ποιο κατάστημα είναι τούτο και ποιος αφήνει σε άλλους αυτοκίνητο να του το οδηγήσουν) αλλά κυρίως κρίνω ότι δε συμβάλει στο διάλογο. Μόνο μηρυκάζει στερεότυπα.
@δείμος, μετέφερα κάτι, μπορεί να και να μην είναι πετυχημένο, η ιστορία πάντως είναι πραγματική.
@δείμος, μετέφερα κάτι, μπορεί να και να μην είναι πετυχημένο, η ιστορία πάντως είναι πραγματική.
Στάθη, δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι πραγματική επειδή ακριβώς δεν υπάρχει ένας παρκαδόρος σε νυχτερινό μαγαζί. Προφανώς ο γιος της φίλης είναι τσιγκούνης και δεν πληρώνει σε χέρι τον παρκαδόρο. Αλλιώς είναι μύθευμα για το ότι παρκάρεται ένα όχημα κι όχι ένα άλλο. Κι αν έτυχε μία φορά δεν δα και κανόνας.
Post a Comment