Wednesday, June 02, 2010

500.000 ηλεκτρονικές κάρτες σαπίζουν στα υπόγεια της ΕΠΟ


Αν έχετε κάποια απορία γιατί τα σπάνε οι χούλιγκανς στη Λαμία και τρομοκρατούν συνταξιούχους στα καφενεία, να ξέρετε ότι στα υπόγεια της ΕΠΟ βρίσκονται αδιάθετες 500.000 ηλεκτρονικές κάρτες, τις οποίες πλήρωσε ο ελληνικός λαός για να ελέγξουν τη βία στα γήπεδα.


Ο έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ, γιατί κάποιος υπουργός είχε αναθέσει αυτό το έργο, αλλά κανένας υπουργός δεν φρόντισε ώστε να μοιραστούν τελικά οι κάρτες στους οπαδούς που πηγαίνουν στα γήπεδα. Η προμήθεια έγινε, τα χρήματα πληρώθηκαν, η αποστολή των τότε υπουργών (Ορφανός, Ιωαννίδης) έληξε. Μάλιστα ο Γ. Ιωαννίδης, ως υπουργός 'αθλητισμού' είχε καταργήσει τις διατάξεις του Ορφανού, με τις οποίες επιβάλλονταν ποινές στις ανώνυμες Ποδοσφαιρικές Εταιρείες (ΠΑΕ), των οποίων οι χούλιγκανς προβαίνουν σε επεισόδια.


Οι πολίτες που ενδιαφέρονται γι' αυτή τη χώρα, δεν έχει έννοια να πουν κάτι παραπάνω. Κατά σύμπτωση, αρκετοί από αυτούς που κάνουν επεισόδια είναι επιδοτούμενοι από το κράτος. Το κράτος δίνει χρηματοδοτήσεις και χορηγίες, οι ΠΑΕ συντηρούν τους στρατούς. Τι θα πούμε στους κατοίκους της Λαμίας που υπέστησαν επιδρομή;



photos via flickr

No comments: